Betydningsfulde foreninger støtter Helsingør Pigegarde

 In Offentlig, Rose Parade

Det var en sand gaveregn som Helsingør Pigegarde oplevede til dette års Helsingør Messe.

Helsingør Pigegarde har brug for en masse sponsorer for at kunne komme til Rose Parade i Pasadena i Californien og repræsentere Helsingør på flotteste vis. Det er dyrt når man skal have fragtet 70 medlemmer af Helsingør Pigegarde over dammen til Los Angeles. Budgettet for turen lyder på 1 million kroner.

Det betyder meget, når tre så betydningsfulde foreninger i Helsingør vælger, at støtte det vigtige arbejde som sker i Pigegarden.

Lørdag formiddag kom Pigegarden et stort skridt af vejen da Industrifonden i Helsingør, Lions Club Helsingør og Cityforeningen valgte at sponsorere Pigegarden med i alt 85.000 kroner. Det var en meget glad chef for Helsingør Pigegarde, Sanne Bergsaker, som kunne takke de tre gode givere.

Det betyder meget, når tre så betydningsfulde foreninger i Helsingør vælger, at støtte det vigtige arbejde som sker i Pigegarden. Helsingør Pigegarde er ikke kun for de rige. Garden lægger stor vægt på, at det skal være økonomisk muligt for alle at lære at spille musik og deltage i det gode fælleskab i garden. En så vigtig tur til Los Angeles vil derfor ikke være mulig, hvis pigerne i garden, hver især, selv skulle betale den reelle pris som hver billet koster.

Ønsker du også at støtte Helsingør Pigegarde, kan du kontakte Helsingør Pigegardes chef, Sanne Bergsaker, på telefon 30 28 03 97.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search