Pigegardens musiklærere

 • Martin Boensvang
  Martin Boensvang Musikchef / Musiklærer - Lowbrass

  Martin har en fortid som gardist i Tivoligarden. Han er uddannet fra Musikkonservatoriet og spiller til daglig i den Kongelige Livgarde og Slesvigske Musikkorps. Martin er Pigegardens musikchef og er super entusiastisk og tager sig god tid til alle. Hvis du vil lære at spille på trombone, althorn, baryton eller tuba, så er han manden som kan lære dig det.

 • Kasper Vissing
  Kasper Vissing Musiklærer - tambourfløjter

  Startede som gardist i Roskildegarden. Spiller nu i den Kongelige Livgardes tambourkorps. Kasper er helt fantastisk til at lære fra sig, både når det handler om undervisning af tambourfløjterne, men også når han skal lære gardens medlemmer at marchere.

 • Kristian Holst
  Kristian Holst Musiklærer - tambourtrommer

  Kristian startede sin musikkarriere som gardist i Tivoligarden. Nu er han ansat i den Kongelige Livgardes tambourkorps. Sammen med Kasper er han ansvarlig for Pigegardens tambourkorps. Det er ikke mindst hans fortjeneste, at vores tambourkorps holder et meget flot højt niveau. Kristian hjælper også til ved Pigegardens tattootræning.

 • Ulla Feiberros
  Ulla Feiberros Musiklærer - klarinet og saxofon

  Ulla har været med i Helsingør Pigegarde i adskillige år. Hun startede som almindeligt medlem af Helsingør Pigegarde i 1976. Hun afsluttede sin aktive karriere som pigegardist i 1987 og 2 år efter blev hun ansat som musiklærer i garden på opfordring af gardens daværende musikchef Vagn Østerballe. Foruden at være musiklærer, er Ulla også med i gardens ledelse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search