Største medlemsfremgang i Helsingør Pigegarde

Lørdag eftermiddag fik Helsingør Pigegarde overrakt Svendborg Vandrehjems vandrepokal for største medlemsfremgang i en bygarde i Danmark i 2013. Overrækkelsen fandt sted på Landsgarderforeningens (LGF) årsmøde i Odense. LGF er landsorganisation for alle bygarder i Danmark.

At vi i Helsingør Pigegarde har så stor fremgang er ikke nogen tilfældighed. Igennem de seneste mange år er der blevet arbejdet målrettet for at få nye medlemmer samt at holde på de som er. Foruden at vi forsøger at skabe stor opmærksomhed omkring Garden, så er der er også blevet søsat en række initiativer for at man som ny pigegarder skal føle sig hjemme lige fra starten. Blandt andet får hver ny pige en mentor, som skal introducere hende til det nye liv som pigegarder samt være behjælpelig med de spørgsmål, som naturligt opstår når man som ny indtræder i et nyt spændende fællesskab.

Det stopper ikke her. Vores mål er at gøre Helsingør Pigegarde til det foretrukne sted at være hvis man er pige i alderen 9 – 21 år og har lyst til at lære at spille musik.

Et andet spændende og nyt initiativ er noget som vi i Garden kalder “leg og samhørighed”. Det går i al sin enkelthed ud på, at styrke fællesskabet mellem alle de nye piger i Garden gennem leg. Et tiltag som har fået utrolig god respons.

Det stopper ikke her. Vores mål er at gøre Helsingør Pigegarde til det foretrukne sted at være hvis man er pige i alderen 9 -21 år og har lyst til at lære at spille musik.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search